top of page
omenapuu.png

Anttilanmäen kyläjuhlan avulla tavoitat laajan joukon lahtelaisia vauvasta vaariin -  tule mukaan rakentamaan kaupungin komeinta kyläjuhlaa!

Ensi elokuussa Anttilanmäen ja Kittelän kujat täyttyvät juhlahumusta, lasten ja aikuisten ohjelmasta, kirpputorista ja katuruoasta, kun Anttilanmäen Kyläjuhla järjestetään lauantaina 07.08.2021.

Ohjelmassa muun muassa korttelikirpputori, teatteriesityksiä, ympäristökätköjä, livemusiikkia ja herkullista katuruokaa! Anttilanmäen kyläjuhlassa julkaistaan Askel-projektissa kehitetyt kolme ympäristövastuullista palvelua, joita ovat Pupubiili, Reiot-kodinolosuhdemittauspalvelu sekä digitaalinen lainaamoalusta yhteiskäyttötavaroille.

 

Kyläjuhlan yhteydessä, Anttilanmäellä, Iitin harrastajateatteri esittää Mies joka ei osannut sanoa ei neljä esitystä.

Edellisinä vuosina Anttilanmäellä on nähty esitykset Herra Helismaan lempilaulu  ja Timo Taulon käsikirjoittama ja ohjaama Saksalan maisterin omenatarha, jonka kaikki näytökset olivat loppuunmyytyjä.

Kyläjuhlien sydän on vanhojen puutalojen väleissä kiemurteleva katukirpputori. Lisäksi kaduilla on tarjolla erilaista ohjelmaa lapsille ja aikuisille – ja mahdollisuus myös toteuttaa erilaisia taide-esityksiä, harrastusesittelyjä ja työpajoja! 

Keskelle kyläjuhlaa, Anttilanmäelle, rakennetaan ulkoilmalava, jossa kajahtaa livemusiikki klo 18 alkaen. Illan aikana esiintyvät artistit paljastetaan kesän aikana. Myös Iitin harrastajateatterin näytökset esitetään mäellä la  7.8 sekä su 8.8 klo 12 ja 15.

Haluaisitko mainokseksi osaksi kyläjuhlaa?

Anttilanmäki on tunnettu yhteisöllisenä asuinalueena, ja myös Kyläjuhla järjestetään asukkaiden yhteistyönä täysin talkoovoimin. Haemme nyt yhteistyökumppaneita tukemaan juhlajärjestelyiden kokonaiskustannuksissa.

 

Vastineeksi tarjoamme sinulle ja yrityksellesi:

  • mainoksesi kyläjuhlan nettisivuille

  • logosi kyläjuhlan materiaaleihin, kuten julisteisiin, kävelykarttaan ja flyereihin

  • maininnan kyläjuhlan Facebook-tapahtumaan

  • juontajan kuulutuksen yhteistyöstä lavalla

  • mahdollisuuden mainostaa yritystäsi haluamallasi tavalla tapahtuma-alueella

  • ja ennen kaikkea vahvistat myönteistä yrityskuvaasi

Mikä Anttilanmäki?

Anttilanmäki on kulttuurihistoriallisesti arvokas puutaloidylli aivan Lahden keskustan tuntumassa, muutaman sadan metrin päässä matkakeskukselta. Alue on valittu aikaisemmin muun muassa Lahden kauneimmaksi kaupunkimaisemaksi ja koko Suomen vuoden kaupunginosaksi. Vuonna 2020 Anttilanmäki sai Päijät-Hämeen Vuoden Kylä -palkinnon. 

omenapuu.png
oksa.png
bottom of page