top of page
omenapuu.png

Anttilanmäen kyläjuhlan avulla tavoitat laajan joukon lahtelaisia vauvasta vaariin -  tule mukaan rakentamaan kaupungin komeinta kyläjuhlaa!

Ensi elokuussa Anttilanmäen ja Kittelän kujat täyttyvät juhlahumusta, lasten ja aikuisten ohjelmasta, kirpputorista ja katuruoasta, kun uusi tapahtuma Anttilanmäen Kyläjuhla järjestetään lauantaina 12.8.2023 järjestyksessä kolmannen kerran.

Ohjelmassa muun muassa korttelikirpputori, teatteri-, tanssi- ja akrobatiaesityksiä, kuvataidetta, runokätköjä, livemusiikkia ja herkullista katuruokaa!

Haluaisitko mainokseksi osaksi kyläjuhlaa?

Anttilanmäki on tunnettu yhteisöllisenä asuinalueena, ja myös Kyläjuhla järjestetään asukkaiden yhteistyönä talkoovoimin. Haemme jälleen yhteistyökumppaneita tukemaan kyläjuhlan järjestämistä.

 

Vastineeksi tarjoamme sinulle ja yrityksellesi:

  • mainoksesi kyläjuhlan nettisivuille

  • logosi kyläjuhlan materiaaleihin, kuten julisteisiin, kävelykarttaan ja flyereihin.

  • maininnan kyläjuhlan Facebook-tapahtumaan.

  • Myynti- ja esittelypaikan vilkkaalta kirpparikadulta.

  • mahdollisuuden mainostaa yritystäsi tapahtuma-alueella.

  • ja ennen kaikkea vahvistat myönteistä yrityskuvaasi.

 

Kyläjuhlien sydän on vanhojen puutalojen väleissä kiemurteleva katukirpputori, jonne haetaan myös erilaisia katuruokakojuja ja pop uppeja. Lisäksi kaduilla on tarjolla erilaista ohjelmaa lapsille ja aikuisille – ja mahdollisuus myös toteuttaa erilaisia harrastusesittelyjä ja työpajoja!

Keskelle kyläjuhlaa, Anttilanmäelle, rakennetaan ulkoilmalava, jossa kajahtaa livemusiikki. Illan aikana esiintyvät artistit paljastetaan kesän aikana.

Mikä Anttilanmäki?

Anttilanmäki on kulttuurihistoriallisesti arvokas puutaloidylli aivan Lahden keskustan tuntumassa, muutaman sadan metrin päässä matkakeskukselta. Alue on valittu muun muassa Lahden kauneimmaksi kaupunkimaisemaksi ja koko Suomen vuoden kaupunginosaksi ja Päijät-Hämeen vuoden kyläksi.

omenapuu.png
oksa.png
bottom of page