Anttilanmäen kyläjuhlan avulla tavoitat laajan joukon lahtelaisia vauvasta vaariin -  tule mukaan rakentamaan kaupungin komeinta kyläjuhlaa!

Ensi elokuussa Anttilanmäen ja Kittelän kujat täyttyvät juhlahumusta, lasten ja aikuisten ohjelmasta, kirpputorista ja katuruoasta, kun uusi tapahtuma Anttilanmäen Kyläjuhla järjestetään lauantaina 10.8.2019.

Ohjelmassa muun muassa korttelikirpputori, teatteri-, tanssi- ja akrobatiaesityksiä, kuvataidetta, runokätköjä, livemusiikkia ja herkullista katuruokaa! Emeritusprofessori Panu Kaila, joka on valtakunnallisesti tunnettu vanhojen talojen ja perinnerakentamisen asiantuntija, pitää Vanhojen talojen klinikan. Silloin on tilaisuus kysyä ja saada neuvoja alan todelliselta asiantuntijalta.

 

Kyläjuhlan yhteydessä, Anttilanmäellä, Ainonpuiston Teatteri esittää kantaesityksestä Herra Helismaan lempilaulu neljä esitystä. Herra Helismaan lempilaulu kertoo sanoittajamestari Reino Helismaan nuoruuden Lahden-vuosista. Nuorta Reino Heleniusta näyttelee Konsta Hietanen. Näytelmän kirjoittaa ja ohjaa Timo Taulo.  Viime vuonna Anttilanmäellä nähtiin Taulon käsikirjoittama ja ohjaama Saksalan maisterin omenatarha, jonka kaikki näytökset olivat loppuunmyytyjä.

Haluaisitko mainokseksi osaksi kyläjuhlaa?

Anttilanmäki on tunnettu yhteisöllisenä asuinalueena, ja myös Kyläjuhla järjestetään asukkaiden yhteistyönä talkoovoimin. Haemme nyt yhteistyökumppaneita tukemaan ulkoilmalavan kustannuksissa.

 

Vastineeksi tarjoamme sinulle ja yrityksellesi:

  • mainoksesi kyläjuhlan nettisivuille

  • logosi kyläjuhlan materiaaleihin, kuten julisteisiin, kävelykarttaan ja flyereihin

  • maininnan kyläjuhlan Facebook-tapahtumaan

  • juontajan kuulutuksen yhteistyöstä lavalla

  • mahdollisuuden mainostaa yritystäsi haluamallasi tavalla tapahtuma-alueella

  • ja ennen kaikkea vahvistat myönteistä yrityskuvaasi.

 

Kyläjuhlien sydän on vanhojen puutalojen väleissä kiemurteleva katukirpputori, jonne haetaan myös erilaisia katuruokakojuja ja pop uppeja. Lisäksi kaduilla on tarjolla erilaista ohjelmaa lapsille ja aikuisille – ja mahdollisuus myös toteuttaa erilaisia harrastusesittelyjä ja työpajoja!

Keskelle kyläjuhlaa, Anttilanmäelle, rakennetaan ulkoilmalava, jossa kajahtaa livemusiikki klo 18 alkaen. Illan aikana esiintyvät artistit paljastetaan kesän aikana. Myös Ainonpuiston Teatterin näytökset esitetään mäellä klo 13 ja 15.

Mikä Anttilanmäki?

Anttilanmäki on kulttuurihistoriallisesti arvokas puutaloidylli aivan Lahden keskustan tuntumassa, muutaman sadan metrin päässä matkakeskukselta. Alue on valittu muun muassa Lahden kauneimmaksi kaupunkimaisemaksi ja koko Suomen vuoden kaupunginosaksi. 

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Ⓒ ANTTILANMÄEN KYLÄJUHLA 2021